En de winnaars van de visit.brussels Awards 2015 zijn…

» Gepost door le mrt 31, 2015 in Geen categorie | 0 reacties

Donderdag 26 maart, werden tijdens de officiële prijsuitreiking de 9 verschillende visit.brussels Awards overhandigd. Deze prijzen zetten de die de beste toeristische initiatieven van het afgelopen jaar in Brussel in de kijker zetten. De jury van professionals uit de toeristische sector bekroonde samen met het publiek ook dit jaar die projecten die op hun niveau en in hun domein actief hebben bijgedragen aan de positieve uitstraling van het Gewest in 2014.

Brussel is intussen een gevestigde waarde als toeristische bestemming. Het Gewest kent al sinds 2009 een jaarlijkse gestadige stijging van het aantal bezoekers. Deze bemoedigende cijfers zijn uiteraard het resultaat van de dynamische aanpak, het enthousiasme en de originaliteit van allerhande actoren in Brussel, die iedere dag opnieuw de reputatie van de Europese hoofdstad in de wereld versterken en in de verf zetten.

Deze initiatieven werden tijdens de visit.brussels Awards & Networking Night bekroond in de Albert Hall, in Brussel. Nadat het publiek uit de 74 projecten in elke categorie drie finalisten had geselecteerd, was het vandaag aan de jury van professionals uit de Brusselse toeristische sector om de grote winnaars van de 9 visit.brussels Awards te kiezen.

• De 9 winnaars van de visit.brussels Awards 2015 zijn:

o « PUBLIC INITIATIVE 2014 » : Parcours d’Artistes
o « NEW CONCEPT 2014 » : Nationa(a)l Expo Store
o « EVENING EXPERIENCE 2014 » : Boeremet
o « MOST NOTED EXHIBITION 2014 » : 14-18, dit is onze geschiedenis!
o « INTERNATIONAL EVENT 2014 » : Brussels Jazz Marathon
o « BEST GASTRONOMIC CONCEPT 2014 » : Brussels Food Truck Festival
o « NEW EVENT LOCATION 2014 » : Belgian Chocolate Village
o « HOTEL NEWCOMER 2014 » : Hôtel des Galeries
o « INTERNATIONAL CONGRESS 2014 » : TEDxBrussels

• visit.brussels « HONORARY AWARD »

Tot slot werd nog een laatste prijs aan het lijstje toegevoegd, als eerbetoon aan een partner die zich de voorbije maanden duidelijk heeft onderscheiden: het Joods Museum van België. Het personeel van visit.brussels besloot uitzonderlijk een ‘HONORARY AWARD’ uit te reiken aan de medewerkers van het Joods Museum van België voor hun moed bij de heropening van het museum na de aanslagen van mei vorig jaar.

Meer info: http://visitbrussels.be/bitc/BE_nl/content/32615/awards-resultaten-2015.do

vzw Bapeo asbl - Renbaanlaan 68 avenue de l'Hippodrome - Brussel 1050 Bruxelles - info@bapeo.be